Välkommen till White Yoga

White Yoga, en idé om att alla kan yoga men alla kan inte yoga. Vi tänker att det finns en yogaform för alla, oavsett ålder eller status på hälsa. Men alla har inte tillgång till den. Vi vill erbjuda yoga för alla och till alla. White Yoga är en ideell förening med främsta mål att nå dem som inte har medlen själva. Det finns många grupper i samhället som behöver stöd. Yoga ger möjligheter att hjälpa individer att stärka sig själva, till kropp och själ.

White Yoga är karmayoga. Man vet aldrig om en handling leder till gott eller ont, det är därför alltid viktigt att intentionen är osjälvisk och sann i hjärtat. Vår intention är sådan.

Välkommen till oss!

Hur går det till?

Vi som förening initierar projekt där vi erbjuder yoga till exempelvis skolor, äldreomsorg och men också till andra grupper. Vi vill att alla ska få tillgång till yoga. Utförande sker via ideella insatser men där det krävs en finansiering så söker vi det via företag och privata månadsgivare. Du kan som företag eller privatperson välja att donera pengar som ett engångsbelopp, bli månadsgivare eller bidra med exempelvis material, lokal eller liknande. Tillsammans kan vi erbjuda yoga till alla.

Kontakta oss. Vi är tacksamma för alla bidrag som hjälper oss på vår resa.

Vill du som privatperson stödja oss? Tycker du, precis som vi, att yoga kan förändra världen? Stöd oss
Är du som företag eller yogalärare intresserad av att hjälpa till? Vill du kanske vara pionjär i detta initiativ? Kontakta oss

Förening White Yoga

Kontakta oss så skickar vi dig en sammanställning av White Yoga. Stadgar, vår styrelse, protokoll och en ekonomisk översikt.